IT-services

Computerherstellingen en IT-service bij Particulieren aan huis en KMO's op kantoor

Hulp op afstand

Onze hoofdactiviteit is het bieden van IT-service aan Particulieren en KMO's. Bij Particulieren voeren wij vaak computerherstellingen uit en geven uitleg. Bij KMO's onderhouden en herstellen we de volledige IT-architectuur en geven advies.

  • Wij komen bij u thuis of op kantoor zodat u zelf geen hinder ondervind door het wegvoeren van uw apparatuur. Vele problemen zoals wifi-gerelateerde problemen kunnen immers enkel ter plaatse opgelost worden. Is het een probleem dat door zijn aard niet ter plaatse kan opgelost worden dan nemen wij het apparaat mee, herstellen het en brengen het terug.
  • Wij hebben de meest courante onderdelen steeds op stock om uw probleem onmiddellijk te kunnen oplossen
  • U word geholpen door een ervaren gediplomeerd technieker. Bij IT-Generation hebt u steeds een persoonlijke benadering en bent u geen nummer.
  • Simpele kleine problemen kunnen wij oplossen vanop afstand via Teamviewer. U bent snel en makkelijk geholpen!

Lees verder voor particulieren...

Lees verder voor zelfstandigen en KMO's...

 

Cloud

Configureren en onderhouden van IT-services in de cloud

Cloud is een activiteit die de laatste jaren een grote opmars maakt en een grote concurrentie vormt tegen eigen fysieke servers. Cloud is eigenlijk het uitbesteden van bepaalde serverdiensten op het internet.
Grote voordelen zijn flexibiliteit en voordelig, u hoeft immers geen server aan te schaffen die een aparte gekoelde ruimte nodig heeft met mogelijkheden die u niet gebruikt. Bij cloud koopt u enkel wat u nodig heeft wanneer u het nodig hebt!

Lees alles over ons cloud aanbod...

Domeinnamen & hosting

Kies uw eigen domeinnaam en maak uw email professioneel, eventueel gecombineerd met een website.

Bekijk hoe een domeinnaam een meerwaarde voor u kan zijn...

 

Office 365 (Microsoft)

Office 365 is de recentste ontwikkeling van Microsoft waarbij je steeds de nieuwste office op uw computer hebt, eventueel gecombineerd met een mailbox waarbij je postvakken, agenda's en bestanden kunt delen met uw collega's. Gebruik Office 356 op uw smartphone en ervaar een ongeëvenaarde efficiënte ervaring.

Lees alles over onze office 365 oplossingen...

 

Online backup (Acronis)

Backups maken is één van de belangrijkste dingen die moeten gebeuren als je met belangrijke gegevens op uw computer werkt, voornamelijk in een bedrijfsomgeving. Nog te vaak zien wij klanten die hun gegevens kwijt gespeeld zijn omdat ze niet of onvoldoende backups genomen hebben. Online backup is de veiligste manier van backuppen, deze manier beschermd u tegen alles wat dataverlies kan veroorzaken, zelfs diefstal en brand.

Ontdek ons online backup aanbod...

 

Sync & share (Nomadesk)

Wil u werken met meerdere mensen aan een bepaald project of hebben meerdere mensen toegang nodig tot de boekhouding? Met sync & share software kan u kiezen welke mensen toegang hebben tot welke bestanden en deze veilig op één centrale plaats bewaren. Deze bestanden zijn overal toegankelijk en kunnen offline geraadpleegd worden. Werd er een bestand per ongeluk verwijderd of foutief gewijzigd? Dan kunt u dit bestand terug zetten.

Ontdek onze sync & share oplossing...

 

Software

Software leveren en configureren volgens uw wensen

Wij assisteren u in het maken van de juiste keuze in software. Wij hebben volgende softwarepakketten in ons assortiment:

  • Antivirussoftware: McAfee, Bullguard, Norton, Bitdefender, ...
  • Bureausoftware: Microsoft Office voor particulier gebruik of bedrijfsomgeving
  • Besturingssystemen: Windows 10 home & pro
  • Boekhoudsoftware: WinFakt!
  • Grafische software: Adobe Photoshop
  • Andere software: stel gerust uw vraag over andere software!

 

Hardware

Hardware leveren en configureren volgens uw behoeften

Wij hebben een ruim hardware-assortiment van het kleinste onderdeel tot een volledige computer met alles op en aan. Wij werken samen met 3 grote leveranciers uit de Benelux. Twee leveranciers zijn gespecialiseerd in algemene IT-hardware en een andere leverancier uit Nederland is gespecialiseerd in laptop-onderdelen zoals batterijen en schermen. Kunnen wij een onderdeel niet leveren, dan zal het hoogstwaarschijnlijk nergens te verkrijgen zijn.

Voor onze laptops hebben wij verschillende merken die wij selecteren afhankelijk van uw behoeften, deze merken zijn onder andere: Acer, HP, Asus, Lenovo, Medion, ...

Voor onze vaste toestellen werken wij voornamelijk samen met onze hoofdleverancier die het huismerk Compudeals verdeeld. Dit zijn zeer degelijke en concurrerende toestellen die kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Alsook kan u ons contacteren voor alle randapparatuur zoals printers, schermen, toners, toetsenbord en muis, kaarlezers, ... Of onderdelen zoals harde schijven, geheugen, processors, moederborden, voedingen, ...