Vaste computers, laptops, randapparaten en andere hardware

IT-Generation bekijkt graag voor u welke nieuwe computer, laptop of andere apparaten u nodig heeft. Bij de vraag voor een nieuw toestel van een klant bekijken wij eerst waarvoor u een toestel gaat gebruiken in plaats van direct het duurste toestel aan te bieden. Wij houden ook rekening met uw budget.

Nieuwe toestellen worden bij u thuis of op kantoor geleverd met de bijhorende service indien gewenst om alles van de oude toestellen over te zetten.

Vaste computers

Betreffende vaste computers werken wij met het huismerk Compudeals. Dit zijn computers geselecteerd en geassembleerd door onze hoofdleverancier. Deze toestellen kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Alsook krijgt u bij deze toestellen een gratis muis en toetsenbord!

Bekijk hier ons Compudeals aanbod

 

 

Laptops

Wij hebben ook een groot assortiment laptops, contacteer ons gerust zodat wij samen met u kunnen bekijken welke laptop bij u past. Wij selecteren deze op uw budget en gebruik zodat u geen te zwakke of te dure laptop aankoopt.

 

 

Randapparatuur

Ook assisteren wij u graag bij de aankoop van uw randapparatuur, stel gerust uw vraag als u interesse hebt in de aankoop van een nieuwe printer, router, scherm, boxjes, geheugenkaarten, toetsenbord & muis, of andere