Configureren en onderhouden van IT-services in de cloud

Cloud is een activiteit die de laatste jaren een grote opmars maakt en een grote concurrentie vormt tegen eigen fysieke servers. Cloud is eigenlijk het uitbesteden van bepaalde serverdiensten op het internet.
Grote voordelen zijn flexibiliteit en voordelig, u hoeft immers geen server aan te schaffen die een aparte gekoelde ruimte nodig heeft met mogelijkheden die u niet gebruikt. Bij cloud koopt u enkel wat u nodig heeft wanneer u het nodig hebt!

Domeinnamen & hosting

Kies uw eigen domeinnaam en maak uw email professioneel, eventueel gecombineerd met een website.

Bekijk hoe een domeinnaam een meerwaarde voor u kan zijn...

Office 365 (Microsoft)

Office 365 is de recentste ontwikkeling van Microsoft waarbij je steeds de nieuwste office op uw computer hebt, eventueel gecombineerd met een mailbox waarbij je postvakken, agenda's en bestanden kunt delen met uw collega's. Gebruik Office 356 op uw smartphone en ervaar een ongeëvenaarde efficiënte ervaring.

Lees alles over onze office 365 oplossingen...

Online backup (Acronis)

Backups maken is één van de belangrijkste dingen die moeten gebeuren als je met belangrijke gegevens op uw computer werkt, voornamelijk in een bedrijfsomgeving. Nog te vaak zien wij klanten die hun gegevens kwijt gespeeld zijn omdat ze niet of onvoldoende backups genomen hebben. Online backup is de veiligste manier van backuppen, deze manier beschermd u tegen alles wat dataverlies kan veroorzaken, zelfs diefstal en brand.

Ontdek ons online backup aanbod...

Sync & share (Nomadesk)

Wil u werken met meerdere mensen aan een bepaald project of hebben meerdere mensen toegang nodig tot de boekhouding? Met sync & share software kan u kiezen welke mensen toegang hebben tot welke bestanden en deze veilig op één centrale plaats bewaren. Deze bestanden zijn overal toegankelijk en kunnen offline geraadpleegd worden. Werd er een bestand per ongeluk verwijderd of foutief gewijzigd? Dan kunt u dit bestand terug zetten.

Ontdek onze sync & share oplossing...